Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Promoció Econòmica

Servei de promoció econòmica
i relacions internacionals

OCUPACIÓ I EMPRENEDORIA EMPRESARIAL


El Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació de Castelló és l'encarregat de posar en marxa aquelles iniciatives encaminades a complir amb els objectius que la corporació provincial ha prioritzat per a enguany: impulsar l'ocupació, l'emprenedoria i la consolidació de les empreses castellonenques.

Un triple objectiu que se suma a l'aposta de la Diputació per aconseguir la igualtat d'oportunitats per a tots els ciutadans, en els 135 pobles de la província, portant programes i projectes innovadors a tots els racons del nostre territori.


Foto de la Diputación Provincial de Castellón

L'Estratègia  Provincial per al foment de l'ocupació, l'emprenedoria i la promoció econòmica reuneix una bateria d'iniciatives dissenyades pels millors especialistes per a cobrir les necessitats de cadascun dels municipis que conformen la nostra província, aportant solucions a les entitats locals, als ciutadans i al teixit empresarial. Per a això, el govern provincial promou xarxes de cooperació entre diferents institucions públiques i privades, associacions sense ànim de lucre, empreses i organismes, amb la fi última de convertir Castelló en una terra d'oportunitats i benestar.
Més de 100 municipis s'han adherit a l'Estratègia Provincial, la qual cosa suposa que la Diputació ha organitzat prop de 8.175 hores de formació, amb una mitjana de 3.942 participants en cursos i jornades i més de 2.800 persones desocupades ateses. Una mitjana de 900 participants en iniciatives per a la consolidació de l'activitat empresarial i més de 600 emprenedors atesos anualment, són resultats positius que reforcen la important labor que desenvolupa el Servei de Promoció Econòmica i Relacions Internacionals de la Diputació.

Pie

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador