Anar a la Web de la Diputació de Castelló

LA TEUA BIBLIOTECA DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL

La Transformació Digital és essencial per a mantindre's rellevant i competitiu. Les Oficines Accelera Pime de la Diputació de Castelló posa a la teua disposició informació valuosa i recursos de qualitat per a guiar a les empreses i emprenedors en el seu viatge cap al seu futur digital.


Què trobaràs ací?

Vídeos Informatius:
Explora la nostra biblioteca de vídeos explicatius sobre els fonaments i les tendències clau en la Transformació Digital. 

Descàrregues en PDF:
Accedeix a documents descarregables que aprofundeixen en temes específics de la Transformació Digital. 

Recursos Pràctics:
Descobreix eines pràctiques i plantilles dissenyades per a facilitar la implementació d'estratègies de transformació en la teua
​organització.


Descobreix el potencial de la Transformació Digital amb nosaltres. Comença el teu viatge hui mateix!

Marketing Digital y e-commerce

MARKETING DIGITAL I E-COMMERCE.


​​Vols ampliar coneixements sobre màrqueting digital i comerç electrònic? Àmplia informació i adquireix les habilitats necessàries per a atraure i fidelitzar als clients. Aprén com els consumidors interactuen amb les marques i com els especialistes utilitzen les plataformes i eines en línia per a comprar i vendre productes i serveis.

com liderar la transformacio digital val

COM LIDERAR LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL DE L'EMPRESA.

Feix créixer el teu negoci amb la transformació digital, descobrix com portar la teua PIME al següent nivell.
​Aprofita les oportunitats del món digital per a destacar en el mercat. Lidera el canvi i aconseguix nous horitzons. La innovació està al teu abast, convertix els desafiaments en oportunitats digitals.

portadilla Conectividad y ciberseguridad VAL

CONNECTIVITAT I CIBERSEGURETAT.

Descobrix com protegir el teu negoci mentres millores la seua connectivitat, aprén a mantindre les teues dades segures i la teua xarxa eficient, descobrix com enfortir la teua seguretat en línia mentres optimitzes la teua connexió.
És moment de fer un pas avant en la protecció del teu negoci.

004 Financiación digitalización mujeres VAL

ACCÉS A FINANÇAMENT PER A LA DIGITALITZACIÓ DE DONES EMPRESÀRIES, AUTÒNOMES I EMPRENEDORES.

Explorem estratègies clau per a obtindre fons i superar barreres financeres, des de préstecs específics fins a programes de suport, vam mostrar les millors opcions disponibles. ​

No et perdes esta oportunitat per a impulsar el teu negoci. Aprén a navegar en el món financer amb èxit.

005 Automatización IoT VAL

AUTOMATITZACIÓ IoT.

Vols optimitzar la teua empresa? Amb l'automatització IoT, millora l'eficiència i reduïx costos.

Oblida't de l'estrés amb el monitoratge remot i el control des de qualsevol lloc.Uneix-te a la revolució de l'automatització IoT i simplifica la teua vida. No esperes més, fes que els teus dispositius treballen per a tu.

experiencia mujeres portadilla VAL

EXPERIÈNCIA DE DONES EMPRESÀRIES I EMPRENEDORES EN LA DIGITALITZACIÓ DELS SEUS NEGOCIS.

​​En un món cada vegada més connectat, les dones han demostrat la seua capacitat per a liderar la transformació digital. Des de la creació de botigues en línia fins a la gestió de xarxes socials i la implementació d'estratègies de màrqueting digital, estan aprofitant les ferramentes tecnològiques per a expandir els seus negocis.

Se puede digitalizar un autónomo VAL

ES POT DIGITALITZAR UN AUTÒNOM?

​​En l'era digital en la qual vivim, la pregunta de si es pot digitalitzar un autònom ressona amb força entre els qui busquen optimitzar els seus processos i maximitzar la seua eficiència. Per a molts autònoms, esta transició cap al digital representa més que una simple adaptació tecnològica; és un viatge de descobriment personal i professional.

008-herramientas-digitales-VAL

Eines digitals per a la productivitat de l'emprenedor

En el competitiu món de l'emprenedoria, la productivitat és clau, les ferramentes digitals són les teues aliades per a maximitzar eficiència, et permeten organitzar projectes, assignar tasques i col·laborar amb el teu equip de manera efectiva.

Adoptar tècniques com el mètode Kanban optimitza el teu flux de treball i gestiona de manera visual el progrés dels teus projectes.

Aplicaciones-CRM-VAL

Aplicacions de clients - CRM

​​Les aplicacions de clients CRM (Customer Relationship Management) estan transformant la forma en què les empreses interactuen amb els seus clients, des de petites empreses fins a corporacions multinacionals.

Estes eines oferixen una plataforma centralitzada per a gestionar contactes, seguiments de vendes i anàlisis de dades, tot dissenyat per a millorar l'experiència del client i augmentar l'eficiència operativa.

Superar las barreras VAL

Superant obstacles: dones, èxit i eines d'apoderament.

E​En el món empresarial, les dones continuen desafiant barreres i aconseguint l'èxit en diversos camps. Des del lideratge empresarial fins a la innovació tecnològica, hi ha nombrosos casos de dones que han superat obstacles i han aconseguit l'èxit en les seues carreres. Un exemple inspirador és el de Sheryl Sandberg, qui va superar les barreres de gènere per a convertir-se en la COO de Facebook i advocar per la igualtat de gènere en el lloc de treball.

Dades digitals

Domina el mercat: Transforma dades en èxit amb Business Intelligence.

​​En l'era digital, l'aprofitament de les dades digitals a través de Business Intelligence (BI) s'ha convertit en un pilar crucial per a l'èxit empresarial. Les ferramentes de BI permeten a les empreses prendre decisions més informades i estratègiques. Des de millorar l'experiència del client fins a optimitzar les operacions i augmentar la rendibilitat, la intel·ligència empresarial oferix un avantatge competitiu significatiu en el mercat actual.

aplicaciones ERP VAL

Simplificant la gestió empresarial: Explorant el potencial dels sistemes ERP.

En l'atrafegat món dels negocis de hui dia, comptar amb ferramentes que simplifiquen la gestió empresarial és fonamental.

Els sistemes ERP (Enterprise Resource Planning) són com l'assistent que integra tots els aspectes importants d'una empresa en una sola plataforma. Des del seguiment de les finances fins a la gestió d'inventari i recursos humans, estos sistemes proporcionen una visió completa del que està succeint en l'empresa. 

Logos AceleraPyme

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador