Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Qui som

Què podem oferir a la teua pime rural?

Des de les OAP actuem en:

SENSIBILITZACIÓ I DIVULGACIÓ

Per a potenciar la formació, ajudar a conéixer les eines que existeixen i com aprofitar-les per part de les empreses, es realitzen jornades divulgatives sobre diferents temàtiques. 

Demostració de tecnologies existents, jornades de sensibilització sobre temàtiques sobre solucions digitals, com específicament dirigides a un sector específic, així com  xarrades divulgatives sobre diferents tecnologies.

Perseguim impulsar la digitalització entre persones emprenedores: actuacions específiques d'informació i sensibilització en matèria de transformació digital 

Potenciar l'oferta de solucions i l'enfortiment del sector tecnològic afavoriran la demanda de tecnologies innovadores.

Totes les actuacions es realitzaran tant a través atenció personalitzada com mitjançant celebració de tallers,  sessions de networking, jornades de difusió de manera presencial i també mitjançant webinars.


sensibilización y divulgación

DIAGNÓSTICO Y PLAN DE TRANSFORMACIÓN

DIAGNÒSTIC I PLA DE TRANSFORMACIÓ

Tindre consciència de la necessitat d'incorporar tecnologies a un negoci, és un primer pas, potser el més important. A partir d'aqueix moment i partint d'una anàlisi i un diagnòstic de la situació de la teua empresa, del procés productiu, els clients i el mercat, es traçarà un full de ruta personalitzat, ordenant els passos a donar i les fites a complir per a implantar les eines i tecnologies que millor s'adapten a cada negoci.

ACOMPANYAMENT I ASSESSORAMENT

A partir del diagnòstic i del full de ruta personalitzat, el nostre equip de consultors especialitzats  acompanyarà i assessorarà en tots els passos necessaris per a implantar i utilitzar correctament les tecnologies i eines que s'hagen   proposat.

Les Oficines Accelera Pime estaran al costat de les empreses en el procés de transformació digital.

També si només es necessita puntualment, resoldre un dubte específic relacionat amb les TIC,  seleccionar una nova eina TIC o utilitzar millor una la que ja es disposa, es prestarà l'assessorament i acompanyament necessari.


ACOMPAÑAMIENTO Y ASESORAMIENTO

CONTACTA AMB EL TEU OAPS RURAL MÉS PRÒXIMA

DEMANA CITA AMB EL NOSTRE EQUIP D'ASSESSORS

Pie

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador